Naviculare Herfstkamp

Traditioneel is er het eerste weekend van de herfstvakantie altijd ons herfstkamp aan zee. Dus ook dit jaar gaan we  op zaterdag 14 en zondag 15 oktober zorgen voor een gezellig en sportief samenzijn. Sommigen van ons zijn er al ’n dag of meer eerder. Vaak blijven sommigen nog enkele dagen dus het vaarplezier hoeft niet beperkt te blijven tot 2 dagen.

Varen doen we op  het zeer bekende Noordstrand bij Domburg en dit is gemakkelijk met de auto te bereiken. Net als vorig jaar gaan we kamperen op de  camping “De Driesprong”. Die ligt  niet geheel toevallig heel kort bij het strand ligt (400 mtr), kent een strakke grasmat ,heeft speeltoestellen  en er is  een ruimte voor ons om ’s avonds bij elkaar te komen.

Je kunt reserveren via de site http://www.driesprongdomburg.nl/

Vorig jaar was er nog genoeg plek maar je  weet maar nooit.

Mochten jullie van plan zijn te gaan laat mij wat weten a.u.b. dan laat ik jullie weten wie er allemaal komen.

Meer informatie John M.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *