The donkey goes kayaking

Afgelopen weekend was ik bij toeval aanwezig op de “Donkey goes kayaking” in Diekirch van wildwater kayakvereniging Cercle Mautique Diekirch. Op uitnodiging meegedaan met de bootcross en de finale weten te halen. Helaas hier gesneuveld tijdens het eskimoteren. Een zeer gezellige club CND en goed georganiseerd. De ezel is het symbool van de stad Diekirch, vandaar deze grappige naam aan het event.
De waterstand was hoger dan normaal wat er voor zorgt dat het wildwater niveau 3 is in plaats van de normale 2. Het blijkt dat bij deze stand een fietspad onder water loopt en dus de gemeente om toestemming moet worden gevraagd. Iets waar de gemeente volgend jaar een oplossing voor gaat verzinnen, met hopelijk meer dagen WW3. Dan is het zeker de moeite om af te reizen naar Luxemburg voor een dag peddelen.

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *