Rafters gezocht regio zuid/midden Limburg

De Naviculare heeft sinds kort een heus raft tot zijn beschikking! Het betreft een tweedehands Avanti 380 raft dat gebruikt gaat worden om te trainen of om voor de fun een rivier af te zakken met leden van de vereniging.

Er zijn al een aantal enthousiaste rafters in onze vereniging. Één ervan heeft in in 2017 aan de wereldkampioenschappen raften ️ deelgenomen en andere leden hebben er ook al een wedstrijd opzitten. We zijn nu op zoek naar meer mensen die willen mee trainen in de categorie “Open Men” of “Masters” (vanaf 40 jaar). Een jeugd team is natuurlijk ook mogelijk bij voldoende interesse.

Op de website Teamers.com is een planning aangemaakt waarop je je kan inschrijven op een training. Er zijn minimaal 4 (R4) en maximaal 6 (R6) mensen nodig voor een training.
Er zal dan gezorgd worden voor een aantal oefeningen / trainingsprogramma. Mava is mooie locatie om te oefenen op wildwater, echter op vlak water is ook een mooie training mogelijk met een locatie die voor iedereen qua afstand fair is.

 Veel heb je niet nodig in het begin. We zullen zorgen voor een peddel en andere spullen zoals een wetsuit/zwemvest/helm kunnen geleend worden van de vereniging. Veiligheids materialen zijn altijd aanwezig zoals werplijnen en een flipline.
Je moet alleen kunnen zwemmen 

Voor de masters hebben zich al een aantal leden aangemeld. In het weekend van 23 maart is er de wedstrijd Raft Race Belgium op Mava waarop alvast voorzichtig is ingeschreven. Naviculare doet dan mee in de categorie “Recreatief”.

Lijkt het je wat om mee te doen dan kun je je aanmelden bij de activiteitencommissie van de Naviculare op info@naviculare.nl. We voegen je dan toe aan de Raft-whatsapp groep en teamers.com. En wellicht gaat de Naviculare nog zegevieren op raftwedstrijden! 

Voor de aankoop is het raft getest al eens getest op Mava, zie hieronder het filmpje:

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *